Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

portugalský vodní pes

16-25 kg Dožívá se. Toto spíše vzácné plemeno se dostalo do popředí zájmu široké veřejnosti když se rodina dnes již bývalého prezidenta USA Baracka Obamy rozrostla o.

Pin On Pet Portraits Bhalmy
Pin On Pet Portraits Bhalmy

Je to pes temperamentní pracovitý hrdý ostrý nenáročný a odolný vůči únavě.

. Jeho výraz je přísný jeho pohled je živý a pronikavý. V minulosti toto plemeno žilo prevažne na rybárskych lodiach. Portugalský vodní pes - Z TRAJLERU. Ani z hlediska péče se nejedná a náročného psa.

Iva Urianková Adresa majitele. Přes svůj ohnivý naturel dokáže být nebývale něžný. Plávanie mu uľahčujú plávacie blany. Navíc je zcela nekonfliktní vůči ostatním zvířecím členům domácnosti.

Skelná Huť 27 340 22 Nýrsko korespondenční adresa. Portugalský vodní pes dospieva pomalšie ako väčšina plemien a štěňaciu hravosť si. Má tvrdý a pronikavý výraz stejně jako výborné vizuální a pozoruhodní čichové schopnosti. Portugalský vodní pes je velice často využíván jako canisterapeutický pes má výborné výsledku ve stopařských soutěžích.

Portugalský vodní pes není žádné nové plemeno. Takový mazlíček bude vynikajícím společníkem přítelem a dokonce i rodinným příslušníkem. V USA je využíván i na vyhledávání drog. 420 603 598 171 E-mail.

Je poslušný a oddaný ale dokáže být mazaný a jeho. Chovu portugalských vodních psů se věnujeme od roku 2006 kdy do našeho života přišla Amálka alias Amarela Tinta Mokrý Bandita černá wavy fena. Portugalský vodní pes - Cao de Aqua portugues Jméno majitele. Portugalský vodní pes - Cão de Agua Português.

Května 112 373 11 Ledenice Česká republika. Dodnes naň voda pôsobí ako magnet a veľmi rád ju vyhľadáva. Pro svou nelínající srst bez podsady je vhodný pro soužití v bytě. Má vynikající potenciál pro agility a flyball - obratnost rychlost vášeň pro aport.

Jak možná víte v květnu se narodila Charlince Brilliance of Stars Rei Pescador štěňátka. Portugalský vodný pes má dlhú históriu ktorá siaha až ku keltským a iberským psom. Portugalský vodní pes je oddaný a přiměřeně energický člen rodiny který dokáže být nebývale něžný. Hlavní poradce chovu pro plemena španělů a vodních psů.

Portugalský vodný pes je inteligentný pracovitý a odolný chlapík. Portugalské štěňátko je poměrně drahé budoucí majitelé budou muset zaplatit od 70 000 do 200 000 rublů. Portugalský vodní pes je přátelský nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Může za to určitě jeho úžasná povaha rodinného miláčka milujícího děti a rodinu ale i lidi celkově.

Srsť portugalského vodného psa sa strihá bohaté osrstenie na hrudi chráni hrudník pred prechladnutím a zkrátená srsť na zadných končatinách umožňuje. Tento střih se používá hlavně ve Spojených státech. Portugalský vodní pes je středně velký a svalnatý jeho hlava je široká a o něco delší než tlama. 756 62 Hutisko-Solanec 234.

Je to pes výjimečné inteligence je přátelský poddajný a poslušný oddaný svému majiteli. Na pozvání Charlinky chovatelky jsem mohla být při porodu. Srst může být stříhána dvěmi různými způsoby. Portugalský vodní pes je poměrně vzácné plemeno.

13-15 let Více o Portugalském vodním psovi na iFaunacz. Obě naše fenečky jsou tedy představitelky plemene portugalský vodní pes jinak také zvané Cao de agua Portugués Cao de Aqua nebo prostě jen portík které se pomalu ale jistě dostává do povědomí lidí. Zkuste zadat menší počet filtrů. Portugalský vodní pes Cao de Aqua Portugues.

S ním po boku vám nikdy nebude hroziť nuda. Portugalský vodní pes se vyznačuje výjimečnou inteligencí chápe a poslouchá s radostí všechny povely svého pána. Toto plemeno sa pôvodne používalo na vyťahovanie sietí z vody prenášanie správ medzi plavidlami a pri poľovačkách na zajace. Člověk ale musí počítat s tím že se jedná o původně pracovní plemeno které díky relativně krátké době moderního vedení chovu si stále zachovává své původní vlastnostiTvrdost utvrzená.

Zadaným filtrům bohužel žádné inzeráty neodpovídají. Portugalský vodní pes láká milovníky vzácných plemen a v důsledku toho doslova vyhrává jejich srdce. V České republice je Portugalský vodní pes zařazen do Klubu chovatelů loveckých slídičů sekce Vodní psi španělé a kooikerhondje. Portugalský vodní pes je svéhlavý odvážný a hašteřivý avšak nenáročný pes odolný proti únavě.

Portugalský vodní pes Typ inzerátu. JEDENÁSŤ dôvodov prečo si OBSTARAŤ portugalského vodného psa. Amálka se stala zakladatelkou chovu portugalských vodních psů v naší chovatelské stanici. Úvod Portugalský vodný pes je veľmi inteligentné učenlivé hrdé a milé plemeno.

Je až s podivem že toto povahově vyrovnané hravé a přátelské plemeno není mezi chovateli více rozšířeno. Velmi se hodí do rodin s dětmi které miluje. Cordata Portugalský vodní pes. Obzvláště ve vztahu k dětem je láskyplnost sama.

V Portugalsku se hojně objevovalo už ve středověku a dokonce ještě dříve ale s určitostí nevíme kdy přesně i když některé zdroje hovoří až o dobách před naším letopočtem. Zbarvení nosu závisí na zbarvení srsti vždy je ale buď černý u psů s černou srstí nebo hnědý v odpovídajícím odstínu u psů s hnědou srstí nikdy však není růžový. Vítáme vás na stránkách chovatelské stanice Cordata. Miluje lidi i zvířata a nevyvolává žádné zbytečné spory.

Štěňátka 2022 - PUPPIES. Portieskennelcentrumcz Webové stránky. A Střih Retrívr srst se po celém těle zkrátí na délku asi 25 cm kromě ocasu který zůstane dlouhý. Portugalský vodní pes - Cao de Aqua portugues Jméno majitele.

Rybářská 446 Bečov nad Teplou 340 22 Telefon. Aktivní učenlivá samostatná Hmotnost. Portugalský vodní pes Patří mezi střední plemena Povaha. Je to veľmi dobrý a vytrvalý plavec.

Pomáhal rybářům s úlovky ale také předával vzkazy a nebo chránil svoji rodinu a v neposlední řadě pomáhal lidem v nesnázích z vody. Je to výborný a vytrvalý plavec a potápěč nerozlučný. Otcem je Benzo švédský šampion odchovanec nejlepší severské chovatelské stanice Aquafortis. Srst Portugalského vodního psa.

Renovace veteránů a dílů. Voda bola vždy jeho obľúbeným prostredím. Portugalský vodní pes má srst která je podobná lidským vlasům a neustále roste. Vítejte na stránkách chovatelské stanice Čtyři packy pro štěstí.

Poradce chovu Portugalských vodních psů.

Senna 8 Weeks
Senna 8 Weeks
Dylan Bellmoria Spanish Water Dogs Ria Dylan Peppi Spanish Water Dog Water Dog Portuguese Water Dog Puppy
Dylan Bellmoria Spanish Water Dogs Ria Dylan Peppi Spanish Water Dog Water Dog Portuguese Water Dog Puppy
Lagotto Romagnolo Rare Dog Breeds Dog Breeds Cute Cats And Dogs
Lagotto Romagnolo Rare Dog Breeds Dog Breeds Cute Cats And Dogs
60 Water Dog Names Dog Names Portugese Water Dogs Water Dog
60 Water Dog Names Dog Names Portugese Water Dogs Water Dog
Pin On Portuguese Water Dogs
Pin On Portuguese Water Dogs

Posting Komentar untuk "portugalský vodní pes"